Haberler

Kanada Dil Okulu-Diploma ve Sertifika Programları

Kanada’da Dil Eğitimi

Kanada son dönemde dil eğitimi için tüm Dünya’da, özellikle Türk öğrencilerin en çok ilgisini çeken ülke durumuna gelmiştir.Kanada’nın sunmuş olduğu üst düzey eğitim kalitesi, ülkenin güvenli ortamı, ve özellikler diğer ülkelere göre öne çıkan kur avantajı Kanada’nın popülerliğini sürekli arttırmaktadır.Toronto ve Vancouver İngilizce dil eğitimi için en çok tercih edilen iki şehirdir.Bu şehirleri Halicaf, Victoria ve Surrey gibi şehirler izlemektedir.Kanada’da 4 hafta’dan başlayarak ihtiyacınız süresince dil eğitimi almanız mümkündür.İhtiyacınıza göre haftalık 20’ten oluşan  genel İngilizce programı alabilir ya da haftalık 40 ders’e kadar çıkabilen yoğun İngilizce programlarını tercih edebilirsiniz.Belirli bir seviyede İngilizce bilginiz varsa IELTS – TOEFL hazırlık programı ya da iş İngilizcesi gibi spesifik programlar da alabilirsiniz.

Eğitim alırken dil okullarının sunmuş olduğu aile yanı konaklama, yurt konaklama ve öğrenci evi konaklama gibi seçeneklerde kalabilir ya da kendi konaklamanızı kendiniz ayarlayabilirsiniz. 

Kanada Diploma ve Sertifika Programları

Kanada eğitim görmek isteyen öğrenciler için son derece ideal bir ülkedir. Bu ülkenin metropolleri insanlara hem her türlü yaşam imkanını sunar hem de doğal güzelliklerle beraber huzuru. Kanada aynı zamanda diploma ve sertifika programları da alabileceğiniz bir bölgedir. Dil eğitiminin yanı sıra birçok insan diploma ve sertifika için de bu ülkeyi sıklıkla tercih etmektedir. Günümüzde yurtdışında sertifika programları ve diploma denildiği zaman akla ilk gelen ülkelerden birisi de Kanada’dır. Kanada’da bu tip programlar oldukça yaygındır ve yabancı öğrenciler bu programları başarıyla bitirebilmektedir.

Kanada’da yer alan bu programlar genel olarak “Career College” olarak bilinmekte ve hem yabancı öğrenciler hem de Kanada vatandaşları için eğitimler vermektedir.

KONFORLU BİR YAŞAM VE EĞİTİM

Kanada, uygun fiyatlar ve konforlu bir yaşamı öğrencilere sunan bir yerdir. Özellikle sertifika ve diploma programları sayesinde bu zamana kadar birçok kişi kariyerlerine inanılmaz katkılarda bulunmuştur. Kanada’da yaşam ekonomiktir bu nedenle de buraya eğitim görmeye gelen kişiler zorlanmazlar. Özellikle Kanada dil okulu için ülkeye gelen kişiler, esnek kabul şartları ve uygun fiyatlar nedeniyle, eğitimlerini hızlı ve rahat bir biçimde tamamlayabilmektedir. Bu ülkede yer alan diploma ve sertifika programlarında eğitimleri, alanında uzman kişiler vermektedir. Bu kişiler öğrencilerle iyi ilişkiler kuran sevecen insanlardır. Zaten hali hazırda Kanada’da herkes hoşgörülüdür.

PROGRAMLARIN DETAYLARI

Kanada dil eğitimi, en sık tercih edilen programlardan birisidir. Ama az önce de belirttiğimiz gibi sertifika ve diploma programlarına başvuran kişi sayısı azımsanamayacak kadar fazladır. Kanada’da bu programların sıklıkla seçilmesinin en temel nedeni hem okuyup hem de çalışma fırsatının elde edilebilmesi ve eğitim sonrası eğitim süresi kadar çalışma fırsatı tanımasıdır. Bunun yanı sıra bazı programlarda öğrencilere staj imkanı dahi tanınabilmektedir. Turizm, işletme, ticaret, güzel sanatlar, bilişim, moda, pazarlama gibi birçok alanda alınabilecek eğitimler öğrencilerin kendilerini ciddi anlamda geliştirmesini sağlar. Peki bu programlara kimler katılabilir?

  • Üniversitede öğrenim gören öğrenciler,
  • Yüksek lisans mezunları,
  • Yöneticiler,
  • Üniversite mezunları,
  • Profesyoneller
  • Kariyer beklentisi yüksek olanlar
  • Lise mezunları
  • Şirket sahipleri

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu