Haberler

Meral Akşener Marmara Üniversitesi Öğrencilerine Sahip Çıktı

Meral AKŞENER ülkücü öğrencilere sahip çıktı!

Fırat Çakıroğlu’nun Ege Üniversitesi’nde PKKlı öğrencilerce katledilmesinin ardından Marmara Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi başta olmak üzere birçok üniversitede olaylar çıkmıştı. Marmara Üniversitesi Göztepe ve Haydarpaşa kampüslerinde PKKlı grup twitter hesaplarından çağrıda bulunarak İstanbul’da bulunan teröristleri üniversiteye yığmaya çalışmıştı. 

Üniversite duvarlarına da ülkücü öğrencilerin resimlerini asarak “hesap soracağız” yazan PKKlı öğrenciler, ülkücü öğrencilerin sınavlara girmesine de engel olmaya çalışıyor. Özellikle Hukuk Fakültesi’nin bulunduğu Haydarpaşa Kampüsü‘nde tehditler alan ülkücü öğrencilere MHP milletvekili ve 21.dönem İçişleri Bakanı Meral Akşener sahip çıktı.

Üniversite senatosu, ülkücü öğrencilerin farklı bir salonda sınava girmesini kararlaştırıldı. Vize sınavlarının bulunduğu gün ülkücü öğrencilerin yanında olan Meral Akşener, sınav bitince kadar koridorda bekledi. Sınav çıkışı da kantinde öğrencilerle sohbet etti.

Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü mezunu Meral Akşener’in bu davranışı milliyetçi camiada takdirle karşılandı.

İlgili Makaleler


Başa dön tuşu