Haberler

Ömür boyu başarının anahtarı: Rota Koleji

Geleceğinizi emanet edeceğiniz minik yavrunuzun kaliteli ve iyi bir eğitim alması, onun gelecekteki yaşamını da büyük ölçüde etkileyecektir. Her ne kadar eğitim ilk olarak ailede başlıyor olsa da, yuvasından ayrılarak okula giden çocukların gördüğü eğitim de bir o kadar önemlidir. Neticede çocuk, arkadaşlarıyla paylaşmayı ve sosyalleşmeyi okulda öğrenir. Bu yüzden anne babaya düşen görev de çocuğunun en iyi şekilde, en iyi şartlar altında eğitim almasını sağlamaktır.

Günümüzde birçok ebeveyn, çocuğunu mesafe olarak en yakınlarındaki devlet okullarında okutmayı tercih ediyor. Ancak çok fazla öğrenciyle aynı sınıfı paylaşan çocukların devlet okullarında nitelikli bir eğitim alması her zaman mümkün olmayabiliyor. Bu gibi durumlarda da geriye kalan tek seçenek, minik yavrunuzu özel bir okula yazdırmaktan geçiyor.

Özel okul seçerken bunlara dikkat!
Son dönemde özel okul sektörünün ivmelendiği İzmir’de birçok kolej, en iyi okul oldukları yönünde reklam çalışmaları yaparak öğrenci kayıtlarına hız kazandırmış durumda. Ancak her ne kadar başarılı sonuçlara sahip olursa olsun, özel okul izmir belirlerken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar var. Bunlar şu şekilde sıralanabilir:

  • Çocuğunuzun muhtemel öğretmenleriyle tanışın. Eğitimcilerin donanımlı ve yetkin kişiler olduğuna karar verdikten sonra özel kolej izmir arasından seçiminizi yapabilirsiniz.
  • Fiyat için mutlaka pazarlık yapın. Şayet çocuğunuzu okul öncesi eğitim için özel bir koleje göndermek istiyorsanız, ücrette anlaştığınız takdirde ilk ve orta okulda da tercihinizi aynı özel okuldan yana kullanabileceğinizi dile getirin. Bu sayede ciddi bir indirim elde etmeniz mümkün olabilir.
  • Düzenlenen etkinlik ve eğitimlerin niceliğini sorgulayın. Mesela çocuklara hiç kodlama ve yazılım eğitimi veriliyor mu? Özel okulun laboratuvarı var mı? Yoksa öğretmenler, fen ve biyoloji derslerini yalnızca teorik olarak anlatmakla mı yetiniyor?
  • Sportif ve müzikal faaliyetler neler? Çocuğunuzun bir spor dalında ve müzik aletinde uzmanlaşmasını istiyorsanız, özel okuldan bu tür faaliyetler hakkında bilgi almanız tavsiye edilir.

Çocuğunuz için en ideal seçim: Rota Koleji
Tüm bu kıstasları göz önünde bulundurarak, sıkı bir araştırma sürecinden geçirdikten sonra en iyi kolejler izmir arasından tercihinizi Rota Koleji’nden yana yapabilirsiniz. Kantin, yemek ve servis gibi hizmetleri de bünyesinde barındıran Rota Koleji; temellerinin atıldığı 2011 yılından bu yana yüzlerce öğrencinin başarıya ulaşmasına katkı sağlamış durumdadır. Kolej, yabancı dil eğitimine de özellikle önem göstererek ülkemizin ihtiyaç duyduğu donanımlı ve kalifiye bireyleri yetiştirmeye devam ediyor.

Siz de rotakoleji.com adresini ziyaret ederek İzmir’in en ünlü özel okulları arasında yer alan Rota Koleji hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilir, bilimsel proje ve yarışmalarda edindiği birinciliklerle adını sıklıkla duyuran bu özel okulun zengin eğitim programına dair fikir sahibi olabilirsiniz. İlk ve orta okulun yanı sıra okul öncesi ve fen lisesine de ev sahipliği yapan Rota Koleji’yle çocuğunuz başarıya ulaşacaktır.

İyi Bir Üniversite İçin Rota Koleji
Özel Anadolu ve Fen Lisesi seviyesinde sunduğu kaliteli eğitim hizmeti ile bünyesinde bulunan öğrencileri her zaman en iyi seviyeye çıkarmayı amaçlayan Rota Koleji ayrıca izmir özel anadolu liseleri sıralamasında başarı oranı en yüksek okullar arasında yerini almıştır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu