Haberler

Türkiye’nin En Trend Bilgi Sitesinde Yerinizi Alın!

Herkese merhabalar bu yazımızda ülkemizin bu sıralar en trend olan bir bilgi sitesini tanıtacağız. Site gerek kalitesiyle gerekse tasarımıyla adeta göz kamaştırıyor. Normal bilgi sitelerinden daha fazla içerik üretmek için her gün çalışan site yöneticileri bu alanda rakipsiz diyebiliriz. Sitede arayıp da bulamadığınız bilgi yoktur diyebiliriz.Matematikten seo alanına, dini bilgilerden oyun taktiklerine kadar geniş bir yelpazede bilgi sunan mmsrn.com sitesine girmediyseniz henüz hiç bir şey için geç değil. Google’a veya Yandex’e girerek site ismini yazarak siteye girebilirsiniz.

Peki sitede neler var biraz ondan bahsedelim. Sitede son zamanlarda paylaştığı Türkiye’nin tüm illerinin ilçeler isimleri ve haritası bulunuyor.Özellikle istanbulun ilçelerini öğrenmek isterseniz bu siteden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.Aynı şekilde sadece İstanbul değil diğer tüm şehirlerimizin ilçelerinin adlarına bu site üzerinden sağ üst bölümündeki arama yerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Demeden geçmeyelim bu sitedeki asıl içerikler matematik üzerinedir.Eğer matematik dersiniz kötüyse bu site üzerinden çalışarak dersinizi düzeltebilirsiniz.Çünkü sitede hem konu anlatımı hem de örnek çözümleri çok açıklayıcı şekilde paylaşılıyor.Mesela geçenlerde iki nokta arasındaki uzaklık dersini ekip olarak inceledik ve gerçekten çok açıklayıcı bulduk.Bir sözelci olarak harika anlatımından dolayı kendilerini kutluyorum.Bu sitede sadece matematik değil geometri,fizik,kimya ve biyoloji derslerinde de önemli konu anlatımları ve örnek soru çözümleri paylaşılıyor.

Tabii ki sadece ders notları paylaşarak öğrencilerin moralini bozmuyorlar.Aynı zamanda oyunlar hakkında taktik bilgiler veya oyun şifreleri gibi yazıları da mevcut.Bunların yanı sıra öğrenci arkadaşlar eğer telefonlarıyla ilgili sorun yaşarlarsa diye ve android telefonlara format atmak isterlerse diye bunu da resimli olarak paylaşmışlar.

Yani kısacası bu site üzerinden her türlü faydalı bilgiye ulaşabilirsiniz.Ayrıca yazıların çoğu kesinlikle uygulanıp siteye ekleniyor.Yani bu siteden yanlış olan bir bilgiye ulaşmanızın olasılığı çok düşüktür.Dediğimiz gibi genelde doğru ve genel bilgiler paylaşılıyor.Sizleri de bu siteye bekleriz.Teşekkürler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu