Haberler

YKS Matematik Konu Anlatımlı ve Soru Bankası Önerileri

Üniversite sınavına hazırlandığınız süreç içerisinde karşılaştığınız problemler karşısında çalışmalarınıza kesinlikle ara vermemelisiniz. Üniversite sınav sisteminin değişmesinin ardından öğrenciler nasıl çalışacağı konusunda kararsız kalıyor. Üniversite sınav sistemi değişmesine rağmen müfredatın değişmediğini bilmelisiniz. Örneğin, sınav sistemi değişmesine rağmen öğrencilerin çalıştığı konular değişmedi.

YGS (Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı) yerine TYT (Temel Yeterlilik Sınavı), LYS (Lisans Yerleştirme Sınavı) için YKS (Yüksek Öğretim Kurul Sınavı) belirlendi. Öğrenciler sınavlara çalışmaya başladığı zaman elinde bulunan diğer kaynaklardan çalışmaya devam edebilir. Sınav sistemi değiştiği için eski kaynaklardan çalıştığınız zaman hiçbir kayıp yaşamazsınız.

YKS Matematik Konu Anlatımlı ve Soru Bankası Önerileri

YKS Matematik Konu Anlatımlı Kaynak Önerisi

  • Okyanus Yayınları YKS Matematik Konu Anlatımı

Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin en fazla önem göstermesi gereken derslerden birisidir. Matematik alanında başarılı olabilmek için haftalık ders çalışma programında en fazla ağırlık vereceğiniz derslerden birisi olmasına özen gösterin. Matematik kaynakları için Okyanus Yayınevi öğrencilerin daha kolay anlayabilmesi için son derece açık ve anlaşılır bir dil kullanmıştır.

Okyanus Yayınları Konu Anlatımlı Matematik kitabında konu anlatımın hemen arkasında özel testler sorulmuştur.

  • Karekök Yayınları YKS Matematik Konu Anlatımı

Üniversite sınavına hazırlanan her öğrencinin dolabında bulunan kitaplardan birisidir. Karekök Yayınları öğrenciler için hem zor hemde daha derin bilgileri kaliteli bir şekilde paylaşıyor. Matematik alanında başarılı olabilmek için hem konulara özen göstermeli hemde çok fazla örnek soru çözmelisiniz.

Karekök Yayınları Matematik Konu Anlatımı kitabında konu anlatımlarının arkasından örnek çıkmış soru çözümleri bulunmaktadır. Öğrenciler bu şekilde konuyu anlayıp anlamadığını öğrenebilir ve tekrardan çalışabilir.

  • Evrensel İletişim Yayınları YKS Matematik Konu Anlatımı

ÖSYM’nin sınav sistemini değiştirmesinin ardından yayınevleri konsept ve sorularında farklılaştırma çalışmasını başlattı. Karekök ve Okyanus Yayınlarının anlatımdan daha farklı bir şekilde öğrencilere konu anlatmayı hedefleyen yayınevi başarılı olmuştur.

Matematik alanında çok sık tekrar yapmayı hedefleyen öğrencilerin raflarında bulunması gereken bir kitaptır.

  • Nitelik Yayınları YKS Matematik Konu Anlatımı

Matematik alanında elinde çok fazla kitap bulundurmak isteyen öğrencilerin tercih edeceği kaliteli, farklı ve nitelikli bir kitaptır. Matematik konu anlatımı konusunda başarılı olan yayınevi öğrencilerin ilgisini çekiyor. Nitelik Yayınları sayesinde YKS Matematik dersinin konularını öğrenip, soru çözmeye başlayabilirsiniz.

YKS Matematik Soru Bankası Kaynak Önerileri

  • Matematik Kulübü Yayınları YKS Matematik Soru Bankası

Matematik alanında kapsamlı bir soru türleri bulunduran bir kitap arıyorsanız bu kitabı tercih edebilirsiniz. Kitap içerisinde hem kolay hemde zor soru türleri ile karşılaşabilirsiniz. ÖSYM’nin soru tarzına uygun sorular barındıran kitap oldukça kalitelidir.

  • Limit Yayınları YKS Matematik Soru Bankası

Üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler Matematik dersine çok fazla önem göstermesi gerekir. Matematik dersi için hem kolay hemde zor seviyeli soruları çözmek için çaba göstermelisiniz. Örneğin, çözemediğiniz soruları öğrenmek için soruları çözebilen arkadaşlarınız ile tartışabilirsiniz.

Limit Yayınları öğrencilerin bütün tarz sorular ile karşılaşması için oldukça uygundur. Matematik konularını öğrendikten sonra pekiştirme sorularının ardından Limit Yayınları Soru Bankasını çözmelisiniz.

  • Dahi Adam Yayıncılık YKS Matematik Soru Bankası

Üniversite sınavında Matematik alanından çok fazla soru geleceği için soruların bir kısmı kolay, bir kısmı orta ve küçük bir kısmı ise zor seviye olacaktır. Kitap alacağınız zaman sadece basit olmasına ve ya sadece zor olmamasına özen gösterin.

Dahi Adam Yayıncılık bir test içerisinde üç seviye (kolay, orta ve zor) sorularına yer vermiştir. Bu sayede sınav için ön bir çalışma sergileyebilirsiniz.

  • Karekök Yayınları YKS Matematik Soru Bankası

Karekök Yayınları üniversite sınavına hazırlanan her öğrencinin elinde bulundurması gereken bir kaynaktır. Matematik alanında birkaç farklı soru bankası bitirdikten sonra Karekök Yayınları Soru Bankası kitabını çözebilirsiniz.

Kitap içerisinde bulunan sorular birkaç konunun aynı soru içerisinde birleştirmesi ile ünlüdür. Sorular hem nitelikli hemde zor sorulardır.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu