Haberler

İngilizce Öğrenmek İçin Geç Kalmayın!

Dünya genelinde ortak dil olarak kabul edilmiş olan İngilizce, günümüzde her birey ve öğrenci için öğrenilmesi gereken bir dil konumuna gelmiştir. Eğitim hayatından iş hayatına kadar her alanda karşımıza çıkan İngilizce, artık hayatımızın tam içerisinde diyebiliriz. Örneğin geleneksel restoranların dışında kahve veya tatlı sipariş etmek için bile birçok yiyecek & içeceğin ismini artık İngilizce olarak telaffuz ediyoruz. Eğitim hayatında temel olarak öğretilen İngilizce eğitimi iş ve yabancı dil sınavları için maalesef ki yeterli kalmamakta ve bireyler bu durumda İngilizce kurslarını tercih ederek İngilizcelerini daha fazla geliştirmeyi hedeflemekte. Tam bu durumda da tabii ki İngilizce kursları araştırılmaya başlanıyor, en çok tercih edilen ve en iyi fiyata en iyi eğitimi sunan dil kursları tabii ki de bireylerin ilk tercihi oluyor.

Kolay Öğrenme Yöntemleri

Yaşam tarzını değiştirerek İngilizce’ye olan aşinalığınızı kuvvetlendirebilmeniz mümkün. Evde kendi kendinize belirli kriterler belirleyerek ve bir ders programı uygulayarak da İngilizce öğrenebilmeniz mümkün ancak hiçbiri iyi bir dil okulunda uzman eğitmen tarafından verilen İngilizce kursu kadar yeterli olmayacaktır. Çünkü alanında uzman eğitmenler sizlere en kısa sürede İngilizce’yi öğretebilmek için farklı eğitim tekniklerini tercih eder ve her zaman için dil okullarının kaynakları daha iyidir.

Örneğin önünüzde 5 ay var, ulusal veya uluslararası sınavlardan herhangi birine başvuru yaparak sınavdan başarılı olmayı hedefliyorsunuz. Bu durumda tabii ki en hızlı ve etkili İngilizce eğitimi için dil okulları arasında tercih yaparak başvuru yapmanız gerekiyor. Sadece örgün eğitim almalı mısınız? Hayır, çalışıyor olabilirsiniz veya örgün eğitim için çok fazla vakit ayıramıyor olabilirsiniz. Bu durumda da İngilizce UZEM üzerinden, uzaktan eğitim adı altında İngilizce kursu programlarını tercih edebilirsiniz.

Hem Örgün Hem de Uzaktan İngilizce Kursu Programları

İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa İngilizce Kursu programları ile Türkiye’nin en köklü dil okulları arasında yer alan Akademik Yabancı Dil Kursları Türkiye’nin 4 ilinde bulunan kampüsünde örgün eğitim verirken Eskişehir’de da faaliyetlerini sürdürmek için çalışmalarına başlamış bulunmakta. Ancak diğer illerde de İngilizce öğrenmek isteyenlere veya ulusal – uluslararası sınavlara başvurmak için İngilizce eğitimi almayı hedefleyen bireylere ulaşarak Türkiye’nin dört bir yanına İngilizce UZEM aracılığıyla uzaktan İngilizce kursu eğitimi sunmakta olduğunu belirtmek isteriz.

Zengin ders içeriğine sahip Akademik Yabancı Dil Kursları, alışagelmiş eğitim tekniklerinin dışına çıkarak tamamen kendine özgü bir anlatım tarzı ile İngilizce’yi en iyi öğreten dil okulları arasındadır.

Neden İngilizce Öğrenmek İçin Geç Kalmamalıyız?

Gelişen dünya ve gelişen teknoloji sayesinde, tüm iş imkanları ve ticaret, Dünya çapına yayılmıştır. Çalışmış olduğunuz şirketin uluslararası işler yapabilmesi için sizlerin akademik seviyede İngilizce bilgesi istenmektedir. Daha iyi bir kariyer sahibi olabilmek, çalıştığınız firmanın işlerini sorunsuz olarak yapabilmeniz için sizlere akademik seviyede kurs vererek, istediğiniz seviyede İngilizce öğrenmenizi sağlamaktayız. Akademik yabancı dil kursları merkezi olarak, ileri seviye eğitimlerimizi uzun yıllar yurtdışında kalmış eğitmenlerimiz ile vererek daha kolay öğrenmenizi sağlamaya çalışmaktayız.

Çok büyük bir hızla gelişen bir dönemde olduğumuzu unutmayarak yarınımıza yatırım yapabilmek ve gelecek için kişisel olarak da bireylerin kendilerine artılar katabilmesi amacıyla en büyük etken ana dil dışında bir dili daha üst seviyede bilmektir diyebiliriz. Örneğin eğitim hayatında karşımıza çıkan İngilizce sınavları, daha sonrasında ise işe girerken karşımıza çıkmakta. Neredeyse günümüzde her iş görüşmesinde İngilizce seviyesinin sorulduğunu hepimiz biliyoruzdur. Bu yüzden daima yarınımızı düşünerek hareket etmeli ve İngilizce öğrenmek için geç kalmamalıyız.

Akademik Yabancı Dil Kursları’nda İngilizce Kursu

İngilizce Kursu Bursa İzmir, Bursa, İstanbul illerinde bulunan kampüslerinde faaliyetlerini sürdüren Akademik Yabancı Dil Kursları, çok yakın bir tarihte Ankara’da da kampüsünü açacaktır. Aynı zamanda da İngilizce UZEM üzerinden de uzaktan İngilizce kursu eğitimi adı altında

Daha detaylı bilgi İzmir, İstanbul, Ankara ve Bursa İngilizce kursu alanında örgün eğitim veya İngilizce UZEM üzerinden uzaktan eğitim için tıklayınız. https://www.akademikdilkursu.com/

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Zamanında ingilizce öğrenmek için hiç çaba sarf etmedik! Şimdi bunun sıkıntısını çok kötü ödemekteyiz. Ama başlamak için hiçbir zaman geç değildir. Her dil bir insandır.

  2. çağımızın olmaz olmaz eğitimlerinden biri,
    hangi bölüm olursa olsun ingilizce şart.

  3. Merhaba İngilizce veya başka bir yabancı dil öğrenmek ezber veya çalışma ile olmuyor maalesef bu öğrenme işi yaşayarak öğrenme olmalıdır.Bir yabancı ülkeye gidiyorsunuz orada çevrenizdekilerden ve mecburiyetten o dili lehçesi ile öğrenebiliyorsunuz. Benim düşüncem bu yönde

  4. İşim gereği çalıştığım iş arkadaşlarımla birlikte yılda bir kez yurt dışına çıkıyoruz. Ekipte İngilizce bilmeyen bir tek ben varım ve gerçekten ciddi sorunlar yaşıyorum. Bu yüzden Bursa’da İngilizce eğitimi veren yerlerle ilgili araştırma yaparken bu yazınızla karşılaştım. Güzel ve faydalı bilgiler vermişsiniz. Tavsiyelerinize uyacağım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu