Haberler

İngilizce Seviye Tespit Sınavı

Başarısı kanıtlanmış öğrenme sistemleri arasında yer alan online İngilizce kursları, yurdumuza geldiğinden beri İngilizce öğrenmek isteyenlerin ve bunu başaranların sayılarında bir hayli artış gözlemlenmiştir. Çok kolay ve öğretici bir sistem olan konuşarak öğren ders programlarının hedefi sizler konuşarak İngilizce öğretmektir. Sizin hedeflerinizde de İngilizce ön planda geliyorsa, zaman yitirmeden derslere başlamanızı öneriyoruz. İlk etapta yapılacak olan İngilizce Seviye Tespit Sınavı ile hangi kurdan derslere gireceğiniz öğrenilecektir. Bu sistemin en güzel tarafı oturduğunuz yerden, bir yerlere gitme sıkıntısı yaşamadan İngilizce öğretmesidir. Sabit telefon ve skype bağlantısı bu iş için gerekli olan tek unsurlardır.

Derslere nereden başlayacağınız belli olunca ana dili İngilizce olan öğretmenlerle bire bir canlı bağlantı kurup İngilizce konuşmaya başlayacaksınız. hem de sadece İngilizce, Türkçe olmadan kendinizi ifade etmeyi öğrenecek, konulara, sohbet ve tartışmalara dahil olacak ve bir de bakmışsınız ki İngilizce konuşmaya başlamışsınız bile. http://www.konusarakogren.com tam aradığınız yer olma özelliğine sahiptir, son zamanlarda verdiği eğitimin kalitesi ile gündem yaratan site tıklanma rekorları kırmaktadır. Her geçen gün artan öğrenci portföyü de bunun en güzel kanıtlanma şeklidir. Avrupa standartları göz önünde bulundurularak kendi sistemimize uyarlanan bu yepyeni eğitim metodu giderek daha yaygın olarak kullanılmaya başlanmıştır. İngilizce öğrenmek gelişim için, kalite için, öz güven için ve medeniyet için şarttır.

İngiltere, Amerika veya İngilizce konuşulan ülkelere dil eğitimi için gitmenin zorluğu ortada, o zaman kendi başımızın çaresine bakmak ve verilen en iyi eğitimi almak için İngilizce online sitelerine baş vurmak en akılcı çözüm olarak görünüyor. Özellikle de konuşmak için diksiyon ve telaffuzu düzeltmek için online eğitim mükemmel sonuçlar doğuruyor.

İlgili Makaleler


Başa dön tuşu