Haberler

Öğrenciler İçin En Ucuz Uçak Bileti Sitesi

Yeni havalimanlarının inşası, hava yolu şirketlerinin rekabeti ve hızlı yolculuk ülkemizde hızla uçağa olan rağbeti arttırdı. 2016 yılında 200 milyonu aşkın yolcu taşıyan şirketler, öğrencilere yönelik kampanyalarla üniversitelilere uygun bilet imkanı sunuyor.

ÜNİVERSİTELİLER UÇAK TERCİHİ
İnternetin cebimize inmesi teknolojiyi yakından takip eden öğrencilere büyük fırsatlar sundu. Öyle ki mobil uygulamalar sayesinde bir dakikadan daha kısa sürede uçak bileti alınabiliyor. Ucuz Uçak Bileti almak için de artık aylar öncesinden bilet almanıza gerek yok. Hava yolu firmalarının rekabetiyle artık birkaç gün öncesinden otobüs biletinden daha uygun bir fiyata uçak bileti alabilirsiniz. Peki ulaşımda neden uçak tercih edilmeli?

  • Uçak güvenilir ve kaza riski çok az olan bir ulaşım tercihidir.
  • Otobüs veya trenle 24 saatte gidilebilecek bir şehre 1-2 saat arasında ulaşabilirsiniz.
  • Uçak bileti fiyatları, alternatif ulaşım aracı fiyatlarıyla benzerdir.
  • Ülke içinde yapacağınız seyahatlerde önceden alacağınız biletler çok uygundur.
  • THY ve Anadolu Jet ile yapılan yolculuklarla ücretsiz yemek yeme imkanı
  • Üniversite öğrencilerine sunulan ek indirimler
  • Biriken puanlarla alışveriş yapabilme veya bilet alabilme imkanı

Bir üniversite öğrencisi olarak uçağı sıkça kullanmaktayım. Özellikle indirimli biletleri takip edip fırsat yakaladıkça farklı şehirleri gezme fırsatım oluyor. Fırsatlar için uçak bileti hizmetinde öncü firma olan alobilethatti.com sitesini takip ediyorum. Öğrencilere kampanyalı fiyatlarla hem yurt içi hem de yurt dışına seyahat etme imkanı sunuyor. THY, Pegasus, Onur Air, SunExpress, Borajet, Atlasglobal gibi firmaların tamamıyla işbirliği halindedir. Uçak bileti araması yaptıktan sonra bu firmalara ait gün ve saatlerde en uygun fiyatlı bileti sizlere sunmaktadır.

Yolculuğumda genellikle Türk Hava Yollarını kullanıyorum. Avrupa’nın en iyi havayolu şirketi olan, reklamlarıyla genç neslin dikkatini çeken Thy ilk sırada tercih edilmesi gereken bir şirkettir. Uçuş esnasında yolculara verdikleri kumanya sizleri lüks bir restoranda yediğiniz leziz yemekleri andırıyor. Aynı zamanda ev-havaalanı, havaalanı-ev arasında verdiği servis transfer hizmetini kullanmanızı öneririm.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu