Haberler

YKS Fizik Kitabı Konu Anlatımlı ve Soru Bankası Kitap Önerileri

Üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler psikolojik olarak sağlıklı düşünemedikleri için konu ve soru anlatımlı kitap önerilerine karar veremiyor. Üniversite sınav sisteminde daha önce ilk sınav olarak YGS (Yükseköğretime Geçiş Sınavı) ikinci sınav oturumu için LYS (Lisans Yerleştirme Sınavı) olarak biliniyordu.

ÖSYM’nin belirlemiş olduğu düzene göre YGS sınavı yerine TYT (Temel Yeterlilik Sınavı), LYS sınavı yerine YKS (Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı) adı verildi. Üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler sınavın ne şekilde olacağı, nasıl çalışılması gerektiği ve hangi kitaplardan çalışması gerektiği konusunda kararsız kalıyor.

YKS Fizik Kitabı Konu Anlatımlı ve Soru Bankası Kitap Önerileri

Konu Anlatımlı Fizik Kitabı

  • Karekök Yayınları Konu Anlatımı

Fizik konusunda hiçbir bilgisi olmayan arkadaşlar kesinlikle Karekök yayınlarının konu anlatımlı Fizik kitabı ile konulara başlaması gerekir. Fizik denilince aklınıza sadece Newton geliyorsa bu kitap sizin için idealdir.

  • Palme Yayınları Fizik Konu Anlatımı

Fizik hakkında Newton’dan fazla bilginiz olmasına rağmen kendinizi pekiştirmek adına kullanabileceğiniz bir yayındır. Palme Yayınları Fizik Konu Anlatımlı kitabında  görselleri ve minik akılda kalıcı soruları ile daha kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

  • Okyanus Yayınları Fizik Konu Anlatımı

Sayısal bölümü öğrencileri Fizik alanı için en çok tercih ettiği kitaplardan birisidir. Konu anlatımı ve görseller ile iç içe tasarlanmış baskıları hem öğretici hem de akılda kalıcıdır. Üniversite sınavına hazırlanan adaylar her konuyu bu kitap sayesinde öğrenebilir.

  • Evrensel İletişim Yayınları Fizik Konu Anlatımı

Karekök Yayınlarını satın alıp Fizik alanında başarılı olamayan öğrenciler için tasarlanmış olan bu kitabı satın alabilirsiniz. Tahminsel bir şekilde fizikte başarıya ulaşamayacağınız için konuları ezberlemek yerine mantığınıza uygun bir şekilde çalışın. Başlangıç noktasında çalışılması gereken kitaplardan birisidir.

  • Birey Yayınları Fizik Konu Anlatımı

Üniversite sınavına hazırlanan her öğrencinin tercih ettiği bir yayınevidir. Üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için sade ve her soru türünden en az birkaç tane örnek konu anlatımı bırakan Birey Fizik Konu Anlatımını kullanabilirsiniz.

Fizik Soru Bankası Önerisi

  • Okyanus Yayınları Fizik Soru Bankası
    Üniversite hazırladığınız süreç içerisinde kitap raflarında kesinlikle bulunması gereken bir yayındır. Yayınevinin kendine özgü tarzlarıyla ile hazırladığı soruları başka hiçbir yayında bulamazsınız. Kaliteli ve farklı soru arayışlarında olanların kesinlikle çözmesi gerekir.
  • Eksen Yayınları Fizik Soru Bankası

Fizik gibi zor bir alanda kaliteli, eğitici ve akılda kalıcı sorular çözmek için eksen yayınları soru bankasını tercih edebilirsiniz. Eksen Yayınları Fizik Soru Bankası kitabını çözmeden kesinlikle sınava girmeyin.

  • Nitelik Yayınları Fizik Soru Bankası

Fizik alanında donanımlı bir kitap çözmek için kullanacağınız kitaplardan birisidir. Fizik alanında çok soru çözmek için bu kitabı çözebilirsiniz. Nitelik Yayınları, çok soru bulundurulması yanı sıra donanımlı ve öğretici soruları öğrenciler ile karşılaştırır.

  • Kida Yayınları Fizik Soru Bankası

Üniversite sınavına hazırladığınız süreç içerisinde sürekli olarak soru bankaları ile haşır neşir olacağınız için klasik soru bankaları yerine hem eğlenip hem de öğrenerek soru çözeceğiniz bir yayınevidir. Farklı kaynak kitap arayanların kesinlikle raflarında bulundurması gerekir.

  • Gezegen Yayıncılık Fizik Soru Bankası

Fizik alanında başarılı olmak için farklı farklı kaynaklardan soru çözmek için kullanacağınız bir kitaptır. Yayınevi öğrencilerin soru ihtiyaçlarını karşılamak aynı zamanda üniversite sınavına yakın kalıplarda soru örnekleri hazırlamıştır.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu