Haberler

YKS Kimya Kitabı Konu Anlatımlı ve Soru Bankası Kitap Önerileri

Üniversite sınavında yaşanan değişiklikler öğrencilerin üzerinde psikolojik baskı oluşturmaya devam ediyor. Öğrenciler; hangi kitaplardan soru çözmesi gerektiği, hangi konulara ve nasıl çalışması gerektiği hakkında hiçbir bilgisi bulunmuyor. ÖSYM’nin hazırlamış olduğu örnek sorular haricinde hiçbir öğrencinin elinde net bir bilgi bulunmuyor.

ÖSYM müfredat değişikliği yapmadığı için sadece sınavların isimlerini ve sistemlerini değiştirdiği için YGS ve LYS kitaplarına çalışabilirsiniz. YKS (Yükseköğretim Kurulu Sınavı) için hangi soru bankaları ve konu anlatımlı kitaplardan çalışmanız gerektiği hakkında detaylı inceleme yapmalısınız. Kimya alanında hangi kitaplara çalıştığınız zaman başarılı olabileceğinize dair bilgiler paylaşacağız.

YKS Kimya Konu Anlatım ve Soru Bankası Kitap Önerileri

Kimya Konu Anlatımlı Kitap Önerileri

  • Palme Yayınları Konu Anlatımı

Kimya dersi ile aranızda sıkı bir bağ bulunmadığını düşünen bir öğrenciyseniz bu derse çalışmak için Palme Yayınları Konu Anlatımlı kitabını kullanabilirsiniz. Kitap içerisinde minimalize resimler sizin dersi sevmeniz için tasarlanmıştır. Kitabın sağ ve sol taraflarında kimya formülleri hakkında küçük formüller bulunmaktadır.

  • Esen Yayınları Konu Anlatımlı Kimya Kitabı

“Madem geldin dünyaya otur çalış kimyaya” sözünü birçok Kimyacıdan duyabilirsiniz. Kimya dersini sevmek ve öğrenmek için kullanabileceğiniz kitaplardan birisidir. Görselleri uygun bir şekilde dizayn edilen, açıklayıcı, net ve örnek sorular ile süsleyen bir kitaptır.

  • Delta Yayıncılık Özet Niteliğinde Konu Anlatımlı Kimya Kitabı

Kimya dersinde bulunan formüller ve bilinmesi gereken bilgilerin hepsi birbirine benzer olduğu için çok sık tekrar etmelisiniz. Özet niteliğinde bir kitap sayesinde günlük, haftalık ve aylık çalıştığınız konuları özet geçmelisiniz. Bu sayede Kimya dersinden başarılı olabilirsiniz.

  • Okyanus Yayınları Kimya Konu Anlatımlı Kitabı

Son yıllarda yaşanan değişikliklerden hiç etkilenmeden yeni soru tarzları ve konu anlatım tarzını sık sık değiştiren bir yayınevidir. Öğrencilerin ne şekilde anlayacağı, daha kolay anlaması için uygun çözümler üreten yayınevi Kimya dersini öğrencilere sevdirmeyi başardı. Kitap içerisinde kullandığı resimler, formüller ve akılda kalıcı ezber şifreleri sayesinde konuları daha kolay öğrenebilirsiniz.

  • FEM Simetri Kimya Konu Anlatımlı Kimya Kitabı

ÖSYM her sene soru tarzını değiştirmesine rağmen FEM yayınları soruları ve konuları en doğru şekilde öğrencilerine anlatma konusunda oldukça başarılıdır. Kimya dersinden başarılı olmak için bu kitaba göz atmalısınız.

Kimya Soru Bankası Kitabı Önerileri

  • Sıradışı Analiz Tamamı Çözümlü Kimya Soru Bankası

Kimya dersine çalıştıktan sonra başarılı olabilmek için çok fazla soru türü ile karşılaşmalısınız. ÖSYM her sene soru tarzını değiştirdiği için ne kadar fazla soru çözerseniz o kadar fazla başarıya ulaşacağınızı unutmayın. Sıradışı Analiz yayınevi soru bankası olarak çıkardığı çözümlü kitabı oldukça başarılıdır.

  • Okyanus Kimya Özel Ders Konseptli Soru Bankası

Kimya alanında başarılı olabilmek için kullanacağınız ender kitaplardan birisidir. Her sene öğrencilere hem eğlendirip hemde daha fazla öğrenmelerini sağlamak için çıkarttığı baskılar sayesinde öğrencileri üniversite sınavına çok iyi hazırlıyor. Soru bankası kitabı içerisinde bulunan sorular nitelikli, başarılı ve öğrencilerin ilgisini çeken sorulardır.

  • Kimya Karekök Soru Bankası

Üniversite sınavına hazırlandığınız süreç içerisinde hem kolay hemde zor soruları görmek istiyorsanız kesinlikle bu kitabı çözmelisiniz. Kitap içerisinde bulunan sorular öğrencileri zorlayacak ve aynı zamanda birkaç konuyu aynı soru içerisinde birleştirecektir. Karekök yayınları sayesinde Kimya dersi sizi biraz korkutabilir :)

  • Palme Organik Kimya Soru Bankası

Kimya dersinden başarılı olabilmek için Organik Kimya konusunda birçok bilgiye sahip olmanız gerekiyor. Kimya dersinin temelleri Organik Kimya konusundan geçtiğini öğrenin. Organik Kimya hakkında kaliteli, nitelikli ve etkileyici soru çözmek için Palme Yayınlarını tercih edin.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu