crypto

Κωδικός παραπομπής Binance 20%: UL2M4EB8

Το Binance είναι το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων με τον μεγαλύτερο αριθμό χρηστών με περισσότερα από 400 κρυπτονομίσματα. Είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, με τη φιλική προς τον χρήστη εφαρμογή για κινητά, τη χαμηλότερη προμήθεια, παρέχοντας πλεονεκτήματα στους χρήστες με το σύστημα αναφοράς του και πολλές δυνατότητες.

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να προσέξετε όταν κάνετε τη διαδικασία συνδρομής στο Binance είναι ότι  βλέπετε το κείμενο “Το ποσοστό έκπτωσης της προμήθειας είναι 20%” γραμμένο ακριβώς κάτω από το αναγνωριστικό αναφοράς  . Εάν δεν γράφεται τίποτα σε αυτό το πεδίο, δεν μπορείτε να επωφεληθείτε από την έκπτωση προμήθειας.

Όταν εγγράφεστε με τον κωδικό παραπομπής Binance,  μπορείτε να επωφεληθείτε από έκπτωση προμήθειας έως και 40% για τις αγορές και τις πωλήσεις σας στο ανταλλακτήριο Binance. Στο άρθρο, θα μοιραστώ αναλυτικά τι πρέπει να κάνετε για να εξοικονομήσετε έκπτωση 40% στην προμήθεια.

Ανώτατος κωδικός παραπομπής Binance

Η παραπομπή Binance χρησιμοποιείται για την ελαχιστοποίηση των προμηθειών που θα πληρώσετε στην Binance κατά τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων. Το υψηλότερο ποσοστό προμήθειας που επιτρέπεται από την Binance είναι 20%.

  • Ανώτατος κωδικός αναφοράς Binance: UL2M4EB8

Επιτόκια προμήθειας σχετικά με το Binance Referred / Non-Reference Membership

Το τυπικό ποσοστό προμήθειας στο Binance είναι 0,10%, ή 1 ανά χίλια. Ωστόσο, είναι στο χέρι σας να μειώσετε αυτό το ποσοστό. Μπορείτε να δείτε πόσο σημαντικό είναι να γίνετε μέλος με κωδικό αναφοράς από το παρακάτω παράδειγμα.

  • Εάν γίνετε μέλος με σύνδεσμο παραπομπής Binance, το ποσοστό προμήθειας που θα πληρώσετε είναι  0,10% «Διακοπή.
  • Εάν γίνετε μέλος με κωδικό παραπομπής Binance 20%, το ποσοστό προμήθειας που θα πληρώσετε  μειώνεται στο 0,08% .
  • Εάν αγοράσετε μια μικρή ποσότητα κερμάτων BNB αφού εγγραφείτε με τον κωδικό παραπομπής Binance 20%, θα πληρώσετε +25% λιγότερη προμήθεια και η προμήθεια που θα πληρώσετε στις συναλλαγές είναι  0,06%  Συμβαίνει.

Πλεονεκτήματα της συνδρομής με κωδικό παραπομπής Binance

Ας εξηγήσουμε τον κωδικό παραπομπής του Binance και τα οφέλη της συνδρομής  με ένα παράδειγμα.

Για παράδειγμα, ανοίξατε έναν λογαριασμό Binance και καταθέσατε 5.000 $. Πραγματοποιήσατε 20 συναλλαγές αγοράς και 20 πωλήσεων για ένα μήνα. Σε αυτήν την περίπτωση, θα είχατε πραγματοποιήσει 40 αγορές και πωλήσεις συνολικά και θα δημιουργήσατε 5.000 x 40 = 200.000 $ σε όγκο συναλλαγών.

  • Αν γίνετε μέλος χωρίς να εισάγετε τον κωδικό αναφοράς, θα πληρώσετε 0,10%, δηλαδή 1 τοις χιλίοις προμήθεια. Σε αυτήν την περίπτωση, η προμήθεια που θα πληρώσετε θα είναι 200 ​​$.
  • Εάν γίνετε μέλος με κωδικό παραπομπής 20%, θα πληρώσετε 0,08%, δηλαδή 0,8 τοις χιλίοις. Σε αυτήν την περίπτωση, η προμήθεια που θα πληρώσετε θα είναι 160 $.
  • Εάν κρατήσετε κέρματα BNB στο πορτοφόλι σας αφού εγγραφείτε με κωδικό παραπομπής 20%, θα πληρώσετε προμήθεια 0,06%, δηλαδή 0,6 τοις χιλίοις. Σε αυτήν την περίπτωση, η προμήθεια που θα πληρώσετε θα είναι 120 $.

Οι εκπτώσεις προμήθειας που κερδίζετε επιστρέφονται αμέσως στον λογαριασμό σας.  Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις εκπτώσεις προμηθειών που έχετε κερδίσει ακολουθώντας τη διαδρομή «αναφορά > κοινές προμήθειες μαζί σας» από την αρχική σελίδα του Binance  .

Πού να γράψετε τον κωδικό παραπομπής Binance;

Όταν ανοίγετε έναν λογαριασμό Binance μέσω της εφαρμογής για κινητά, κάντε κλικ στο πεδίο αναγνωριστικού αναφοράς (προαιρετικό) και   εισαγάγετε τον κωδικό UL2M4EB8 .

Για να δείτε πόση τοις εκατό έκπτωση προμήθειας παρέχει ο κωδικός παραπομπής, μπορείτε να δείτε το   ποσοστό έκπτωσης προμήθειας 20% στο πεδίο Αναγνωριστικό αναφοράς σε αυτόν τον σύνδεσμο https://accounts.binance.com/en/register?ref=UL2M4EB8

Τιμές κωδικών παραπομπής Binance

Η Binance σας προσφέρει διαφορετικές εκπτώσεις προμηθειών ανάλογα με τον κωδικό παραπομπής που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή σας. Εάν αφήσετε κενό το πεδίο ID αναφοράς, δεν θα μπορείτε να επωφεληθείτε από την έκπτωση προμήθειας.

Ποσοστά παραπομπής με έκπτωση προμήθειας Binance: 0%, 5%, 10% και 20%  Το σχήμα.

Πώς να δημιουργήσετε κωδικό παραπομπής Binance;

Αφού ανοίξετε έναν λογαριασμό Binance, μπορείτε να μοιραστείτε τον κωδικό παραπομπής σας και να κερδίσετε χρήματα από τις συναλλαγές των φίλων σας που είναι μέλη με τον κωδικό παραπομπής σας. Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία ιδιότητας μέλους,  δημιουργήστε έναν κωδικό αναφοράς ακολουθώντας τη διαδρομή ” αναφορά > σύνθετες ρυθμίσεις αναφοράς > +προσθήκη νέας αναφοράς” .

  • Μπορείτε να δημιουργήσετε έως και 20 διαφορετικούς κωδικούς παραπομπής.
  • Μπορείτε να μοιραστείτε τον κωδικό αναφοράς ή τον σύνδεσμο που δημιουργήσατε σε όλες τις πλατφόρμες.
  • Εάν έχετε νέα συνδρομή, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν κωδικό παραπομπής με εκπτώσεις προμήθειας 0%, 5% και 10%. Μπορείτε να μοιραστείτε το πολύ 10% των κωδικών αναφοράς 20% που σας έχουν δοθεί συνολικά.
  • Εάν έχετε συμφωνία στο πλαίσιο του προγράμματος συνεργατών της Binance ή εάν έχετε 500+ BNB στο πορτοφόλι σας, το 41% ​​πιστώνεται στον λογαριασμό σας. Μπορείτε να μοιραστείτε έως και το 20% του κωδικού παραπομπής 41% που σας έχει δοθεί.
  • Τα κέρδη προμηθειών σας αντικατοπτρίζονται αμέσως στον λογαριασμό σας στις συναλλαγές που πραγματοποιεί το άτομο που είναι μέλος με τον κωδικό αναφοράς σας. Μπορείτε να μετατρέψετε νομίσματα χαμηλού υπολοίπου σε BNB κάθε 6 ώρες.

Είναι το Binance ασφαλές;

Καμία αγορά κρυπτονομισμάτων δεν είναι ασφαλής. Αν και υπάρχει πάντα κίνδυνος hacking, μπορούμε να πούμε ότι το πιο αξιόπιστο ανταλλακτήριο είναι το Binance. Η Binance εγγυάται την προστασία του 10% των επενδύσεών σας με το αμοιβαίο κεφάλαιο που έχει δημιουργήσει από πιθανούς κινδύνους. Με το SAFU, το Binance προσφέρει σχετική αξιοπιστία.

«Είναι ασφαλές το Binance;»  αντί για  την ερώτηση “Πώς μπορώ να διατηρήσω ασφαλή τον λογαριασμό μου Binance;”  Θα ήταν καλύτερα να ρωτήσω.  Για να διατηρήσετε ασφαλή τον λογαριασμό σας στο Binance.

  1. Εγγραφείτε με ένα e-mail που δεν είναι καταχωρημένο στον ιστότοπό τους.
  2. Δημιουργήστε έναν εύκολο στην εικασία κωδικό πρόσβασης.
  3. Αφού πραγματοποιήσετε επιβεβαίωση μέσω τηλεφώνου, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει την εφαρμογή “Google authenticator”.
  4. Μην συνδέεστε στο λογαριασμό σας από οποιοδήποτε Διαδίκτυο εκτός από το δικό σας Διαδίκτυο και τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας.
  5. Μην εγκαθιστάτε αναξιόπιστα προγράμματα/εφαρμογές στον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας.
  6. Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο Binance.com. Φροντίστε να δείτε https:// και ασφαλές κείμενο. Οι χάκερ συνήθως ανοίγουν το bin ance.com και προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στα στοιχεία σύνδεσής σας. Αν και είναι η απλούστερη γνωστή μέθοδος, οι περισσότεροι χρήστες συνδέονται απρόσεκτα σε τέτοιους ιστότοπους με τα στοιχεία ιδιότητας μέλους τους.
  7. Το ψάρεμα μέσω ταχυδρομείου είναι η πιο κοινή μέθοδος που χρησιμοποιούν οι χάκερ. Ένα e-mail που προσποιείται ότι είναι από την Binance αποστέλλεται στη διεύθυνση e-mail σας και σας περιμένουν να εισαγάγετε τα στοιχεία σύνδεσής σας μέσω e-mail.
  8. Κατά τη μεταφορά χρημάτων, φροντίστε να προσθέσετε τη δική σας διεύθυνση πορτοφολιού κρυπτονομισμάτων στη λίστα επιτρεπόμενων. Έτσι, σε οποιαδήποτε διαδικασία αντιγραφής, μην μεταφέρετε χρήματα σε πορτοφόλι που δεν σας ανήκει.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τον κωδικό αναφοράς

  1. Ο κωδικός παραπομπής που παρέχει τη μεγαλύτερη έκπτωση προμήθειας είναι 20%.
  2. Όταν γίνετε μέλος, κάντε κλικ στο “προαιρετικό” κείμενο κάτω από το αναγνωριστικό αναφοράς και εισαγάγετε τον κωδικό αναφοράς.
  3. Δεν προστίθεται κωδικός παραπομπής μετά το άνοιγμα ενός λογαριασμού Binance.
  4. Εάν έχετε λογαριασμούς που απευθύνονται σε μεγάλο κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φροντίστε να κάνετε αίτηση στο πρόγραμμα συνεργατών της Binance. Αυτό θα αυξήσει το ποσοστό παραπομπής σας από 20% σε 41%.
  5. Εάν ο αριθμός των ατόμων που διαπραγματεύονται στο πλαίσιο του προγράμματος Συνεργατών υπερβαίνει τα 500, το ποσοστό παραπομπής σας θα αυξηθεί από 20% σε 50%.

İçindekiler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu