crypto

Binance 20% verwijzingscode: UL2M4EB8

Binance is de cryptocurrency-uitwisseling met het hoogste aantal gebruikers met meer dan 400 cryptocurrencies. Het is de meest gebruikte cryptocurrency-uitwisseling in Turkije met zijn gebruiksvriendelijke mobiele applicatie, met de laagste commissie, voordelen voor gebruikers met zijn referentiesysteem en vele functies.

Het belangrijkste waar u op moet letten bij het maken van het Binance-lidmaatschapsproces, is dat u  de tekst “Uw commissiekorting is 20%” ziet geschreven net onder de referentie-ID  . Als er niets in dit veld staat, kunt u niet profiteren van de commissiekorting.

Wanneer u zich registreert met de Binance-verwijzingscode,  kunt u profiteren van een commissiekorting tot 40% voor uw aankopen en verkopen op de Binance-uitwisseling. In het artikel zal ik in detail delen wat je moet doen om 40% commissiekorting te besparen.

Binance hoogste verwijzingscode

Binance-referentie wordt gebruikt om de commissies die u aan Binance betaalt bij het handelen in cryptocurrencies te minimaliseren. Het hoogste commissiepercentage dat door Binance wordt toegestaan, is 20%.

 • Binance hoogste referentiecode: UL2M4EB8

Commissietarieven voor door Binance verwezen / niet-verwezen lidmaatschap

Het standaard commissietarief op Binance is 0,10%, ofwel 1 per duizend. Het is echter aan u om dit tarief te verlagen. Hoe belangrijk het is om lid te worden met een referentiecode ziet u in onderstaand voorbeeld;

 • Als u lid wordt met een Binance-referentieloze link, is het commissietarief dat u betaalt  0,10% ‘Stop.
 • Als je lid wordt met een Binance 20%-verwijzingscode, daalt het commissietarief dat je betaalt  tot 0,08% .
 • Als u een klein aantal BNB-munten koopt nadat u zich heeft aangemeld met de Binance 20%-verwijzingscode, betaalt u +25% minder commissie en het commissiepercentage dat u op transacties betaalt, is  0,06%  Het Gazzeurt.

Voordelen van lidmaatschap met Binance-verwijzingscode

Laten we de Binance-verwijzingscode en lidmaatschapsvoordelen uitleggen  met een voorbeeld;

U hebt bijvoorbeeld een Binance-account geopend en $ 5.000 gestort. Je hebt een maand lang 20 koop- en 20 verkooptransacties gedaan. In dit geval zou u in totaal 40 aankopen en verkopen hebben gedaan en zou u 5.000 x 40 = $ 200.000 aan handelsvolume creëren.

 • Als u lid wordt zonder de referentiecode in te voeren, betaalt u 0,10%, ofwel 1 per duizend commissie. In dit geval is de commissie die u betaalt $ 200.
 • Als u lid wordt met een verwijzingscode van 20%, betaalt u 0,08%, ofwel 0,8 per duizend. In dit geval is de commissie die u betaalt $ 160.
 • Als u BNB-munten in uw portemonnee houdt nadat u zich heeft aangemeld met een verwijzingscode van 20%, betaalt u een commissie van 0,06%, ofwel 0,6 per duizend. In dit geval is de commissie die u betaalt $ 120.

De commissiekortingen die u verdient, worden direct teruggestort op uw account.  Je kunt de commissiekortingen die je hebt verdiend in detail zien door het pad “referentie > commissies gedeeld met jou” te volgen vanaf de Binance-homepage  .

Waar Binance-verwijzingscode schrijven?

Wanneer u een Binance-account opent via de mobiele app, klikt u op het referentie-ID-veld (optioneel) en   voert u de code UL2M4EB8 in.

Om te zien hoeveel procent commissiekorting de verwijzingscode biedt, kunt u uw   commissiekortingpercentage van 20% zien in het referentie-ID-veld op deze link https://accounts.binance.com/tr/register?ref=UL2M4EB8

Binance Verwijzingscode Tarieven

Binance biedt je verschillende commissiekortingen, afhankelijk van de verwijzingscode die je hebt gebruikt tijdens het aanmelden. Als u het referentie-ID-veld leeg laat, kunt u niet profiteren van de commissiekorting.

Verwijzingstarieven met Binance commissiekorting: 0%, 5%, 10% en 20%  Het gevormde.

Hoe Binance-verwijzingscode genereren?

Nadat u een Binance-account hebt geopend, kunt u uw verwijzingscode delen en geld verdienen met de transacties van uw vrienden die lid zijn met uw verwijzingscode. Na het voltooien van uw lidmaatschapsproces, maakt u  een referentiecode aan door het pad ” referentie > geavanceerde referentie-instellingen > +nieuwe referentie toevoegen” te volgen.

 • U kunt maximaal 20 verschillende verwijzingscodes maken.
 • Je kunt de referentiecode of link die je hebt gemaakt op alle platforms delen.
 • Als je een nieuw lidmaatschap hebt, kun je een verwijzingscode aanmaken met 0%, 5% en 10% commissiekortingen. U kunt maximaal 10% van de in totaal aan u verstrekte 20% referentiecodes delen.
 • Als je een overeenkomst hebt onder het Binance affiliate programma of als je 500+ BNB in ​​je spot wallet hebt, wordt 41% bijgeschreven op je account. U kunt tot 20% van de aan u gegeven verwijzingscode van 41% delen.
 • Uw commissie-inkomsten worden onmiddellijk weerspiegeld in uw account in de transacties die zijn gedaan door de persoon die lid is met uw referentiecode. U kunt elke 6 uur munten met een laag saldo naar BNB converteren.

Is Binance veilig?

Geen enkele cryptocurrency-markt is veilig. Hoewel er altijd een risico op hacken bestaat, kunnen we stellen dat Binance de meest betrouwbare exchange is. Binance garandeert om 10% van uw beleggingen met het door haar opgerichte fonds te beschermen tegen mogelijke risico’s. Met SAFU biedt Binance relatieve betrouwbaarheid.

“Is Binance veilig?”  in plaats van  de vraag “Hoe houd ik mijn Binance-account veilig?”  Het is beter om de vraag te stellen.  Om uw Binance-account veilig te houden;

 1. Meld u aan met een e-mail die niet is geregistreerd op hun website.
 2. Maak een gemakkelijk te raden wachtwoord.
 3. Zorg ervoor dat u na de telefonische bevestiging de applicatie “Google authenticator” activeert.
 4. Log niet in op uw account vanaf een ander internet dan uw eigen internet en mobiele data.
 5. Installeer geen onbetrouwbare programma’s/applicaties op uw computer of telefoon.
 6. Zorg ervoor dat je bent ingelogd op Binance.com. Zorg ervoor dat u https:// en beveiligde tekst ziet. Hackers openen meestal bin ance.com en proberen toegang te krijgen tot uw inloggegevens. Hoewel het de eenvoudigste methode is die bekend is, loggen de meeste gebruikers achteloos in op dergelijke sites met hun lidmaatschapsgegevens.
 7. Mailfishing is de meest gebruikte methode van hackers. Een e-mail die doet alsof deze van Binance is, wordt naar uw e-mailadres gestuurd en ze wachten tot u uw inloggegevens via e-mail invoert.
 8. Zorg er bij het overmaken van geld voor dat u uw eigen cryptocurrency-portemonnee-adres aan de witte lijst toevoegt. Maak dus in geen enkel kopieerproces geld over naar een portemonnee die niet van u is.

Wat u moet weten over referentiecode

 1. De verwijzingscode die de meeste commissiekorting geeft, is 20%.
 2. Wanneer u lid wordt, klikt u op de “optionele” tekst onder de referentie-ID en voert u de referentiecode in.
 3. Er wordt geen verwijzingscode toegevoegd na het openen van een Binance-account.
 4. Als je accounts hebt die een groot publiek op sociale media aanspreken, zorg er dan voor dat je je aanmeldt voor het Binance-partnerprogramma. Dit verhoogt uw verwijzingspercentage van 20% naar 41%.
 5. Als het aantal mensen dat handelt in het kader van het Affiliate-programma groter is dan 500, wordt uw verwijzingspercentage verhoogd van 20% naar 50%.

İçindekiler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu