Binance Rehberi

Binance Megadrop “Bounce Bit” Katılım Detayları

Binance Megadrop’un ilk projesi başlıyor! Kripto para airdrop sistemine yeni bir soluk getiren ve uzun vadede BNB coin’i zirvelere taşıyacak nitelikte bir sistem geliştiren Binance, Bounce Bit ile ilk megadrop deneyimini yaşayacak. Megadrop, yatırımcılara belirli Web3 projelerine Binance’te listelenmeden önce erken erişim olanağı sağlıyor.

Binance Megadrop’ta Bounce Bit Arzına Nasıl Katılırım?

30-60-90-120 gün BNB kitleyen ve/veya Web3 görevlerini tamamlayan kullanıcılar Binance tarafından megadrop’ta yer alan token’ları kazanabilecek.

Bounce Bit Megadrop’una katılabilmek için yapmanız gerekenler;

  1. Öncelikle spot hesabınızda bulunan BNB’leri 30-60-90-120 gün olarak kilitlemeniz gerekmektedir.
  2. BNB kilitleme işlemini hem “Megadrop” hem de “Kazan” sekmesinden yapabilirsiniz.
  3. [Cüzdanım – Kazan – BNB – 15-120 gün] yolunu izleyerek BNB kilitleyin.
  4. BNB kilitleme işlemini [Anasayfa – Megadrop – BNB kilitleyin] yolunu izleyerek de yapabilirsiniz.

Kilitlemiş olduğunuz BNB’lerin kilit süresine göre puan alacaksınız. Biriken puanlara göre hesabınıza Bounce Bit yatacak. Örneğin BNB’nizi 120 gün kilitlerseniz 1.3x, 90 gün kilitlerseniz 1.2x, 60 gün kilitlerseniz 1.1x Bounce Bit kazanırsınız.

Web3 Görevlerini Tamamlayarak %50 Daha Fazla Kazanç Elde Edin!

Megadrop’ta Web3 görevlerinizi tamamlamak için Binance’te Web3 cüzdanı oluşturmanız gerekmektedir. Binance Web3 cüzdanı nasıl oluşturulur? başlıklı makalemizden web3 cüzdanı oluşturma ve kripto para aktarım işlemlerinin nasıl yapılacağını detaylı olarak öğrenebilirsiniz.

  • Belirlenen tüm Web3 Görevlerini tamamladıktan sonra , Web3 Görev Bonusunu ve Web3 Görev Çarpanını başarıyla elde etmek için Görev Dönemi sona ermeden Megadrop proje sayfasındaki [ Doğrula ] düğmesine tıklayın. 

BounceBit Megadrop Ödülü Nasıl Hesaplanır?

Ödül Hesaplaması : Toplam Puan = (Kilitli BNB Puanı * Web3 Görev Çarpanı) + Web3 Görev Bonusu

    • Kilitli BNB Puanı ( BNB Kilitli Ürünlerin Anlık Görüntüsü Dönemi boyunca saatlik anlık görüntülere dayalıdır ) = (Ortalama 120 Günlük Kilitli BNB Tutarı x 130) + (Ortalama 90 Günlük Kilitli BNB Tutarı x 120) + (Ortalama 60 Günlük Kilitli BNB Tutarı x 110) + (Ortalama 30 Günlük Kilitli BNB Tutarı x 100)

    • Web3 Görev Çarpanı: 1,5

    • Web3 Görev Bonusu: 1.000

BounceBit Megadrop Dönemi

BounceBit Megadrop dönemi Türkiye saati ile 27.04.2024 saat 03.00’te başlayacak ve 13.05.2024 saat 03.00’te sona erecek.

Not 1: Kilitli BNB Puanı hesaplamalarında “30 Gün” çarpanı, süresi 30 günden kısa (örn. 15 gün) olan tüm BNB Kilitli Ürün abonelikleri için geçerli olacaktır.

Not 2: Kullanıcılar hem Megadrop hem de Launchpool ödüllerini aynı anda alabilir (varsa). Launchpool’lara katılmak için BNB Kilitli Ürünler pozisyonlarını kullanmanıza gerek yoktur.

Not3:  Megadrop’a katılan kullanıcılar [Kazan – Earn] alanında kilitlemiş oldukları BNB’lerden BNB ödülü kazanmaya devam edeceklerdir.

Binance üyeliğiniz yoksa en yüksek (%20 komisyon indirimi) ile buradan kayıt olabilirsiniz.

İçindekiler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu